Sverige besegrade Belgien i semifinal med England

På fredag när Belgien och Sverige nådde 93: e minuten när dödläget i kvinnornas kvartfinal i Europeiska cupen 2022 var det nära övertid, men Linda Sembrandt vann en seger så att silvervinnaren från olympiska spelen 2021 skulle möta värden i semifinalen i England

Skandinavierna besegrade belgarna med 33-3, som skulle VARa lätta att vinna, men den röda målvakten Nikki Efrell gjorde några fantastiska sparningar medan svenskarna fick chansen att göra ett mål som var inte kunde göra

Hitta ett omfattande utbud av billiga sverige tröja här. you’ll find fotbollströja in the team’s hemma, borta, and tredje colors, with sizes for herr, dam, and sverige tröja barn. The sverige fan shop is also stocked with tröja forsberg and other apparel Ibrahimovic offering.

Stina Blackstenius, en välkänd person i England som tillhör Arsenals kvinnolag, föll på henne förbryllande när Vlad stoppade ett mål från Amanda Rice Tet

Nathalie Bjorn sköt över bjälken i 23: e matchen. Tre minuter senare verkade Blackstenius leda Sverige, men när VAR upptäckte offside dömdes målet till ogiltigt

I sin första viktiga kvartsfinal visade belgarna oväntad lugn, särskilt på deras egna ändar och försökte skapa farliga förbättringar när de nådde anfallet några gånger

Eftersom Elrard fortsatte att lysa i andra halvleken, förbättrades belgiska attacken med ersättaren Elena Dhont, som utnyttjade sin chans att skicka bollen till nätet på 83: e minuten

Några sekunder före övertid vann Sverige den kvällens 13: e boll

Efraid sparkade bollen från Kosowary Aslani, och den ramlade på Natalie Björn, den belgiska målvakten blockerade hans mål, men där Cymbrand knuffade korgen över linjen